Vullingen
Ik heb veel mogelijkheden mbt de vulling van de taart dus er zit altijd wel iets lekkers tussen. Creme heeft als voordeel dat het ook buiten de koelkast goed blijft en daarom werk ik daar het liefste mee. Zeker voor bruidstaarten, dan staat de taart echt een aantal uur buiten de koelkast omdat er veel tijd in gaat zitten, dan is het erg prettig dat dit geen invloed heeft op de smaak.
Hieronder alle mogelijkheden:
Vanillecreme met of zonder aardbeienjam, meest gekozen combinatie.
Banketbakkersroom met of zonder aardbeienjam
Stracciatella creme
Chocolade creme
Witte chocolade creme
, erg lekker met jam.
Citroen creme
Passievruchten creme
Frambozen creme, eventueel met witte chocolade.
Mokka creme
Aardbei creme
Diverse smaken jam, deze gaan altijd in combinatie met een (vanille)creme.
Slagroom
Zwitserse room
Luchtige mousse in diverse smaken zoals bijvoorbeeld chocolade
Daarnaast heb ik een aantal luxe vullingen waar een toeslag voor geldt van € 2,50 per taart:
Bastogne
Speculaas
Stroopwafel
Oreo
Bokkenpootjes
Lemoncurd
Biscuit keuze:
Naturel, zit bij de prijs in.
Chocolade biscuit, toeslag van € 2,50 per taart
Red velvet met creamcheese vulling, toeslag vanaf € 3,- per taart
Carrot cake / worteltaart met creamcheese vulling, toeslag vanaf € 3,- per taart